dinsdag 1 januari 2013

Op weg naar de haven van Tanger Med

Dinsdag 1 Januari.

Gisteren zouden we gaan eten, maar we kwamen op de vismarkt terecht. Er lag veel mooie vis, dus toen twee grote zeetongen gekocht. De verleiding was te groot. Beter dan  tahine of vleesspies. De grill geïnstalleerd en de vis in de olie gebakken. Hadden we ook de stank niet binnen. Meteen de bubbels open getrokken en Oud Jaar een feit. We hebben er weinig van gemerkt.

 Vanmorgen vroeg opgestaan, alles ingepakt en op weg naar Tanger.
In de haven werden we door een enorm röntgen apparaat gehaald. Dat wil niet zeggen, dat we in de haven controle vrij waren. De politie is gewoon nieuwsgierig en wilde binnen kijken.Hoe was Marokko? Een fantastische ervaring. De vakantie tijd te kort,  veel kilometers gereden om veel te zien met een lage gemiddelde snelheid. De cultuur afwisselend en interessant. Het landschap fantastisch en het klimaat aangenaam in de winter. Het is veilig, de verschillen tussen rijk en arm zijn groot. Het is  een land met een enorme toeristisch potentie. We zouden hier nog veel langer kunnen blijven.Wachten en nog eens wachten. De busjes gaan naar Europa en komen straks volgeladen weer terug.

Onze hut, eindelijk een pilsje.
 Voor een ieder, een heel goed 2013 met veel liefde en gezondheid. Onze lijfspreuk: geniet nooit met mate. Trouwe lezers bedankt voor de mails. We waren ver en toch dichtbij. Lang leve het internet.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten