zondag 23 december 2012

Camping Wassay Beach bij Agadir.Donderdag 20 December. 
We zijn bij de zee aangekomen. De tocht erheen ging goed, behalve dat Fred nog heel graag langs de Marjane Supermarché wilde voor bier en yoghurt. Hij had de coördinaten van de camping verkeerd getyp en volgens de GPS zou het niet veel om zijn. Helaas moesten we heel Agadir door, een  grote stad, zoals bv Rotterdam. Veel rotondes en Franse rijstijl. Veel zwaar opgeladen vrachtauto’s, niet echt ontspannend met de Airstream erachter. 

 


En toen weer helemaal terug naar de goede coördinaten van de camping.
We kwamen rond vier uur aan en de zee is magnifiek. Hoge golven veel strand en een temperatuur van dik 25 graden. Het is een echte strand camping. Er staan veel ouderen, Fred noemde het al een opa en oma camping. Maar hij is helemaal gelukkig om aan zee te zijn. We willen hier wat langer blijven om alle indrukken en het autorijden even achter ons te laten.

  Ook zien we Marc en Kim weer, die waren ons voorgegaan.
Tot nu toe niets gedaan, lekker geluierd. In de middag konden we Dorade kopen op de camping. 2 grote vissen voor 3 euro. Marc had er ook drie gekocht en omdat onze BBQ groot genoeg is eten we gezamenlijk. Zij hadden nog wijn, wij sla en brood. Dus dat is een prima combi. Het was gezellig. Vandaag heerlijk gewandeld over het strand. Er is hier een nationaal park in de buurt en via het strand kom je bij een intern meer. Hier waren wat vogels te zien. Door de hoge zee was het water brak geworden wat veel vogels heeft verjaagd.
Het was een lekkere wandeling en nu snel naar buiten om een boekje te lezen.


 

 
Het internet is hier slecht, vandaar dat ik niet kan bloggen.  Ook de telefoon geeft weinig tot geen signaal. Maakt me onrustig want je wilt toch graag op de hoogte blijven van het thuisfront. Dus gaan we morgen 23 December naar Essaouira. Een wat meer toeristische omgeving. Daar zal zeker verbinding zijn.
 


Fred heeft het helemaal naar zijn zin.

Lekker ouderwets plaatje


2 opmerkingen:

 1. Hi Ien

  merry christmas, been reading your blog, very nice. Hope you have the time of your life.
  Here at home in NZ is it unusually hot 30 C plus every day now for more than a week, to do with the bad weather in Somoa and Fiji , so nice Christmas weather in shorts and T shirts, We hope. that the soda-steam will keep you hot and cool, regardless of the weather.
  Have fun and keep writing, keep avoiding the donkeys!
  peter

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoy.Ik heb net een nieuwe notebook gekregen. Van father Christmas. Geen idee hoe het werkt, maar ik kan nu skypen enz enz En ik kan jullie beantwoorden. Ben natuurlijk reuze jaloers op jullie zaligevakantie - maar hier was het ook heel gezellig. Hoop dat dit doorkomt./ Ik heb een google mail voor dit machientje. evelienmadden@gmail.com Dus zo probeer ik het. xxx

  BeantwoordenVerwijderen